Nieuwe samenwerking Jodeco Glass en VBW

Jodeco Tranquil Blue_RingsCollectie_01

Nieuwe samenwerking Jodeco Glass en VBW

Jodeco Glass gaat nauwer samenwerken met brancheorganisatie Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW). ‘We gaan samenwerken om bloemisten te inspireren en hen te helpen bij het vergroten van hun afzet. Hiervoor zullen we diverse activiteiten opzetten met elkaar’, zegt Bram Rijkers, commercieel manager van VBW.

Allereerst zullen Jodeco en VBW vanaf augustus 2023 samen op de vakbeurs Trendz te zien zijn. ‘Samen met andere leveranciers gaan we op Trendz zorgen voor een inspirerend ‘bloemen & planten-plein’. Daarnaast zullen de vazen van Jodeco worden ingezet in diverse VBW-projecten, zoals FloraVita en ‘De Bloemist kleurt je leven’.’

Jodeco Glass is gestart in 1997. In de jaren erna is het bedrijf gegroeid naar een toonaangevende internationale speler op de glasmarkt. Centraal daarbij staan klantgericht denken en constant op zoek naar leuke, commerciële artikelen voor de collectie.

 

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie