TPK Media & Events is tevens uitgever van het toonaangevende vakblad voor de bloemist DPK | De Pook Florist Magazine en het internationale tuincentrum vakblad Garden Retailer.

DPK | De Pook Florist Magazine

DPK | De Pook Florist Magazine volgt de jongste ontwikkelingen binnen de bloemsierkunst en valt vier keer per jaar (inclusief twee dubbeldikke specials) op de mat bij bloemisten en bloemsierkunstenaars in binnen- en buitenland. Het blad is een inspiratiebron voor vakmensen die zich creatief en ondernemend bezighouden met bloemsierkunst.

Garden Retailer

Garden Retailer is een Engelstalig vakblad voor de internationale tuincentrumbranche. Het verschijnt als gratis magazine en wordt in gedrukte versie verspreid op beurzen en evenementen en digitaal als e-magazine. Garden Retailer toont de belangrijkste ontwikkelingen in de internationale groene retail, de laatste trends en de nieuwste tuinproducten. De focus ligt hierbij op Nederland en de belangrijkste Europese landen. Garden Retailer beoogt daarmee een waardevolle aanvulling te zijn op de regionale vakmedia.