Nieuws

Op 21 maart is het NK Tegelwippen weer van start gegaan. Een recordaantal van 180 gemeenten hebben zich aangemeld voor deelname. Het komende half jaar zullen deze gemeenten massaal tegels verruilen voor gras, bloemperken, bomen en geveltuinen. Met de verwachting dat de 10 miljoenste tegel al vroeg in de zomer wordt gewipt, wordt er gespannen uitgekeken naar welke gemeente als eerste deze mijlpaal zal bereiken. 

Het handboek Groen Klimaatplein voor tuincentra toont producten van de leveranciers- partners van het Groen Klimaatplein. Naar aanleiding van de vraag van tuincentra naar duurzame producten om rond het Groen Klimaatplein te presenteren en te verkopen is het eerste handboek voor het Groen Klimaatplein samengesteld. Leveranciers kunnen laten zien waarin zij duurzaam zijn en ook voorbeeld- presentaties laten zien.

Ook bij droogte genieten van een mooie, groene buitenruimte? Klimaatslim tuinieren is goed voorbereid zijn op een zonovergoten zomer met droogtebestendige planten voor de tuin.

Laatste editie