Verrassende nieuwe items

RB283+RB278

Verrassende nieuwe items

Esschert Design verrast winkelier en consument dit najaar met vier nieuwe productlijnen. De nieuwe onderdeurmatten mixen en matchen heel trendy met een kokos deurmat en zorgen voor een origineel geheel van de entree. Voor die entree is Esschert’s Best for Boots collectie ook uitgebreid met deurmatten die zelf te personaliseren zijn. De Best for Birds collectie is uitgebreid met diverse complete giftsets voor vogel- en insecten liefhebbers. Comfortabel warm blijven, genieten van gezelligheid én lekker eten kan met de nieuwe multifunctionele terraskachels uit de Fancy Flames lijn.

Onderdeurmatten
Overgewaaid uit Amerika is de trend om onder de deurmat een onderdeurmat te plaatsen met een bijpassend design. De onderdeurmatten zijn even breed als de meeste deuren (90 cm) en ogen daardoor fraaier dan alleen een kokosmat van 60 cm breed. Esschert Design komt met onderdeurmatten in vier designs: geruit, verticaal gestreept, horizontaal gestreept en met een kaderrand. Ze zijn gemaakt van PVC en anti-slip.

Personalise it Yourself
Items personaliseren blijft een trend, Esschert Design speelt hier op in met de ‘Personalise it Yourself’-deurmatten in geschenkverpakking. Er zijn vijf sets, die allen bestaan uit een kokos deurmat, sjablonen, tamponeer kwast en verf. Voor volwassenen zijn er sets met cijfers (huisnummers) en letters (namen of initialen). Voor kinderen zijn er sets om bloemen, vlinders of dieren sporen te maken op de deurmatten.

Complete vogel- en insecten pakketten

De nieuwe, complete (full colour) giftsets met vogel- of insectenproducten zijn een aanwinst voor de
dierenafdeling. Ieder pakket bevat alles om de vogels en insecten in de tuin te verwennen: producten voor
beschutting en woonruimte alsook voedsel en bij­behorende voedersystemen. Er zijn negen sets: een silo pakket met drie verschillende soorten voedersilo’s en bijbehorend voer, een tuinvogelset met ook een drinkschaal, een vogelvoederpakket en pakketten speciaal voor de koolmees, pimpelmees, roodborst, vlinders, bijen en insecten.

Terraskachels met extra functie

Het aanbod terraskachels is voor komend najaar uitgebreid met een XL terraskachel, een kachel inclusief houtopslag én een kachel voorzien van zowel pizzaoven als barbecuegrill. De kachels zijn verkrijgbaar in roestkleur of voorzien van hitte bestendige zwarte lak.

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie