Verrassende nieuwe items

RB283+RB278

Verrassende nieuwe items

Esschert Design verrast winkelier en consument dit najaar met vier nieuwe productlijnen. De nieuwe onderdeurmatten mixen en matchen heel trendy met een kokos deurmat en zorgen voor een origineel geheel van de entree. Voor die entree is Esschert’s Best for Boots collectie ook uitgebreid met deurmatten die zelf te personaliseren zijn. De Best for Birds collectie is uitgebreid met diverse complete giftsets voor vogel- en insecten liefhebbers. Comfortabel warm blijven, genieten van gezelligheid én lekker eten kan met de nieuwe multifunctionele terraskachels uit de Fancy Flames lijn.

Onderdeurmatten
Overgewaaid uit Amerika is de trend om onder de deurmat een onderdeurmat te plaatsen met een bijpassend design. De onderdeurmatten zijn even breed als de meeste deuren (90 cm) en ogen daardoor fraaier dan alleen een kokosmat van 60 cm breed. Esschert Design komt met onderdeurmatten in vier designs: geruit, verticaal gestreept, horizontaal gestreept en met een kaderrand. Ze zijn gemaakt van PVC en anti-slip.

Personalise it Yourself
Items personaliseren blijft een trend, Esschert Design speelt hier op in met de ‘Personalise it Yourself’-deurmatten in geschenkverpakking. Er zijn vijf sets, die allen bestaan uit een kokos deurmat, sjablonen, tamponeer kwast en verf. Voor volwassenen zijn er sets met cijfers (huisnummers) en letters (namen of initialen). Voor kinderen zijn er sets om bloemen, vlinders of dieren sporen te maken op de deurmatten.

Complete vogel- en insecten pakketten

De nieuwe, complete (full colour) giftsets met vogel- of insectenproducten zijn een aanwinst voor de
dierenafdeling. Ieder pakket bevat alles om de vogels en insecten in de tuin te verwennen: producten voor
beschutting en woonruimte alsook voedsel en bij­behorende voedersystemen. Er zijn negen sets: een silo pakket met drie verschillende soorten voedersilo’s en bijbehorend voer, een tuinvogelset met ook een drinkschaal, een vogelvoederpakket en pakketten speciaal voor de koolmees, pimpelmees, roodborst, vlinders, bijen en insecten.

Terraskachels met extra functie

Het aanbod terraskachels is voor komend najaar uitgebreid met een XL terraskachel, een kachel inclusief houtopslag én een kachel voorzien van zowel pizzaoven als barbecuegrill. De kachels zijn verkrijgbaar in roestkleur of voorzien van hitte bestendige zwarte lak.

Deel dit bericht

Meer berichten

Online bloemenverzender Topbloemen.nl stopt het netwerk van lokale bloemisten voor de distributie van online bestelde boeketten. De vaste samenwerking met 83 lokale bloemisten in Nederland wordt ontbonden, officieel per 1 juli 2025. Een brief met die mededeling is volgens de NOS bij de aangesloten bloemisten bezorgd.

De deelnemende bedrijven pakten flink uit met gastvrije ontvangsten en mooie productpresentaties van onder andere intrigerende nieuwigheden op het gebied van pot- en perkplanten, volle parkeerplaatsen en dientengevolge stijgende bezoekerscijfers: het vier dagen durende event FlowerTrials 2024, 11-14 juni, was wederom succesvol.

Maar liefst 86% van de Nederlanders heeft op dit moment een huisdier of heeft er in het verleden een gehad blijkt uit het jaarlijkse huisdierenonderzoek van NVG en Dibevo. Van katten tot aan vijvervissen is gezelligheid de belangrijkste motivatie om een huisdier te nemen, gevolgd door ‘onvoorwaardelijke vriendschap’. Ook vormen huisdieren een integraal onderdeel van het gezinsleven – waardoor ze zelfs de vakantieplannen beïnvloeden.  Het huisdierbezit in Nederland is het afgelopen jaar ongeveer gelijk gebleven: in bijna de helft van alle huishoudens lopen, vliegen of zwemmen één of meer dieren. Ook ‘interessante of mooie dieren’ en ‘fijn om voor een dier te zorgen’ worden aangevoerd als redenen om een huisdier te nemen. Bij honden staat ‘meer bewegen en actief bezigzijn’ hoog genoteerd (55%). 

Floramedia bestaat 100 jaar. Dit feestelijke feit werd nog eens kracht bijgezet door de verlening van het predicaat ‘Koninklijk’ door Koning Willem-Alexander. Zonder meer een erkenning van Floramedia’s uitzonderlijke bijdrage aan de sector gedurende een eeuw. De officiële uitreiking vond plaats op 5 juni door burgemeester Jan Hamming.

Vanaf 1 maart 2024 is Intratuin Etten-Leur up & running. Eigenaar Freek Schalk van voorheen Life & Garden Etten-Leur, is enthousiast: ‘Het voelt alsof we een stoptrein zijn geweest die ineens bij een intercity moet aanhaken.’

GRS Retail en inkooporganisatie Prickels slaan de handen ineen om tuincentra in Nederland en België nog beter te bedienen. De gedeelde visie om tuincentra-eigenaren in hun vrije ondernemerschap te ondersteunen, gecombineerd met het streven om maximale waarde te bieden tegen minimale kosten, maakt de samenwerking een logische stap. Op 1 juli 2024 zal GRS Retail […]

Laatste editie