Trendz biedt groter aanbod

Trendz-Seijbel Photography-9246

Trendz biedt groter aanbod

De introductie van het Bloemen & Planten Plein op de afgelopen voorjaarseditie van Trendz krijgt een vervolg tijdens de komende najaarseditie. Plein en programma bieden een nog groter aanbod dat in samenwerking met eventpartners VBW, Plantion, Bloem & Blad, Jodeco Glass en Smithers Oasis wordt neergezet. De eerste spreker is Elvira Heus Brouwer van Loose Florals.

Op zondag 27 augustus, 13:00 uur, neemt Elvira in een inspiratiesessie de bezoekende bloemisten, tuincentrummedewerkers en groenstylisten mee in een levenswijze die alles optimaliseert. Het efficiënter beheren van bloemen, personeel en kosten, het genieten van een evenwichtige werk-privébalans, het verhogen van de productiviteit en het laten groeien van het vermogen. Ontdek het ‘minder maar beter’ principe!

Bram Rijkers, commercieel manager van VBW kijkt uit naar de nieuwe editie van Trendz. ‘De januari-editie was al geslaagd, maar nu we het podiumprogramma hebben opgezet met kortere presentaties die meer gericht zijn op nieuwe marktkansen wordt het nog interessanter.’ Zie voor een overzicht van de ruim 300 merken www.trendzvakbeurzen.nl/merkenlijst.

Trendz Najaar 2023 is op 27, 28 en 29 augustus in Evenementenhal Gorinchem. Zondag en dinsdag 10.00-17.00 uur, maandag 10.00-22.00 uur. Registreren kan via www.trendzvakbeurzen.nl.

 

foto: Seijbel Photography

Deel dit bericht

Meer berichten

Online bloemenverzender Topbloemen.nl stopt het netwerk van lokale bloemisten voor de distributie van online bestelde boeketten. De vaste samenwerking met 83 lokale bloemisten in Nederland wordt ontbonden, officieel per 1 juli 2025. Een brief met die mededeling is volgens de NOS bij de aangesloten bloemisten bezorgd.

De deelnemende bedrijven pakten flink uit met gastvrije ontvangsten en mooie productpresentaties van onder andere intrigerende nieuwigheden op het gebied van pot- en perkplanten, volle parkeerplaatsen en dientengevolge stijgende bezoekerscijfers: het vier dagen durende event FlowerTrials 2024, 11-14 juni, was wederom succesvol.

Maar liefst 86% van de Nederlanders heeft op dit moment een huisdier of heeft er in het verleden een gehad blijkt uit het jaarlijkse huisdierenonderzoek van NVG en Dibevo. Van katten tot aan vijvervissen is gezelligheid de belangrijkste motivatie om een huisdier te nemen, gevolgd door ‘onvoorwaardelijke vriendschap’. Ook vormen huisdieren een integraal onderdeel van het gezinsleven – waardoor ze zelfs de vakantieplannen beïnvloeden.  Het huisdierbezit in Nederland is het afgelopen jaar ongeveer gelijk gebleven: in bijna de helft van alle huishoudens lopen, vliegen of zwemmen één of meer dieren. Ook ‘interessante of mooie dieren’ en ‘fijn om voor een dier te zorgen’ worden aangevoerd als redenen om een huisdier te nemen. Bij honden staat ‘meer bewegen en actief bezigzijn’ hoog genoteerd (55%). 

Floramedia bestaat 100 jaar. Dit feestelijke feit werd nog eens kracht bijgezet door de verlening van het predicaat ‘Koninklijk’ door Koning Willem-Alexander. Zonder meer een erkenning van Floramedia’s uitzonderlijke bijdrage aan de sector gedurende een eeuw. De officiële uitreiking vond plaats op 5 juni door burgemeester Jan Hamming.

Vanaf 1 maart 2024 is Intratuin Etten-Leur up & running. Eigenaar Freek Schalk van voorheen Life & Garden Etten-Leur, is enthousiast: ‘Het voelt alsof we een stoptrein zijn geweest die ineens bij een intercity moet aanhaken.’

GRS Retail en inkooporganisatie Prickels slaan de handen ineen om tuincentra in Nederland en België nog beter te bedienen. De gedeelde visie om tuincentra-eigenaren in hun vrije ondernemerschap te ondersteunen, gecombineerd met het streven om maximale waarde te bieden tegen minimale kosten, maakt de samenwerking een logische stap. Op 1 juli 2024 zal GRS Retail […]

Laatste editie