Trendz biedt groter aanbod

Trendz-Seijbel Photography-9246

Trendz biedt groter aanbod

De introductie van het Bloemen & Planten Plein op de afgelopen voorjaarseditie van Trendz krijgt een vervolg tijdens de komende najaarseditie. Plein en programma bieden een nog groter aanbod dat in samenwerking met eventpartners VBW, Plantion, Bloem & Blad, Jodeco Glass en Smithers Oasis wordt neergezet. De eerste spreker is Elvira Heus Brouwer van Loose Florals.

Op zondag 27 augustus, 13:00 uur, neemt Elvira in een inspiratiesessie de bezoekende bloemisten, tuincentrummedewerkers en groenstylisten mee in een levenswijze die alles optimaliseert. Het efficiënter beheren van bloemen, personeel en kosten, het genieten van een evenwichtige werk-privébalans, het verhogen van de productiviteit en het laten groeien van het vermogen. Ontdek het ‘minder maar beter’ principe!

Bram Rijkers, commercieel manager van VBW kijkt uit naar de nieuwe editie van Trendz. ‘De januari-editie was al geslaagd, maar nu we het podiumprogramma hebben opgezet met kortere presentaties die meer gericht zijn op nieuwe marktkansen wordt het nog interessanter.’ Zie voor een overzicht van de ruim 300 merken www.trendzvakbeurzen.nl/merkenlijst.

Trendz Najaar 2023 is op 27, 28 en 29 augustus in Evenementenhal Gorinchem. Zondag en dinsdag 10.00-17.00 uur, maandag 10.00-22.00 uur. Registreren kan via www.trendzvakbeurzen.nl.

 

foto: Seijbel Photography

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie