TIME vol lof over maairobot

Husqvarna-37bb

TIME vol lof over maairobot

Het gerenommeerde internationale magazine TIME stelt jaarlijks een lijst samen met nieuwe producten die het leven eenvoudiger en aangenamer maken. De innovaties variëren van een bezorgende drone tot smart speakers voor kinderen.

Dit jaar krijgt een maairobot van Husqvarna een speciale vermelding. ‘De Husqvarna Automower 415X maait gazons tot 1.500 m² en deinst niet terug voor hellingen en smalle doorgangen. De GPS-ondersteunende navigatie wordt bestuurd via een app en met spraakbediening. De machine houdt zelfs rekening met de weersomstandigheden om zo de perfecte maaitijd te kiezen’, aldus TIME Magazine.

Anton de Jong, directeur Husq­varna Benelux, is verguld met de eervolle vermelding: ‘Dit is een prijs die niet alleen een kwalitatief product belicht, maar ook de inzet, pioniersgeest en het harde werk van de mensen die betrokken zijn bij het maken van deze maairobot.’

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie