Solabiol breidt haar Organische Meststoffen Assortiment uit

Opmaak 1

Solabiol breidt haar Organische Meststoffen Assortiment uit

In onzekere tijden kijkt een klant kritischer naar zijn bestedingen. SBM speelt daar met haar assortiment goed op in. Om de doelgroep met kleinere tuinen, balkons of een dakterras een volledig betaalbare oplossing te bieden hebben ze het gamma uitgebreid met 4 nieuwe verpakkingen.

Naast de Bloeiende planten en Groene vaste planten zijn nu ook de Universeel, Gazon en Moestuin in een kleine verpakking beschikbaar.

De volledig organische meststoffen, standaard voorzien van de wortelbooster Osiryl®, zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden een uitbundige gezonde groei voor elk soort gewas.

Osiryl® is een natuurlijke wortelstimulator die zorgt voor een ware boost in de wortelontwikkeling. Bij het gebruik tijdens het planten of het stekken zorgt Osiryl® voor een snelle inworteling en de groei van jonge planten. het product kan gebruikt worden bij bloeiende planten, moestuin of op het gazon.

Om deze meststoffen optimaal te presenteren op uw winkelvloer is er een winkelpresentatie ontwikkeld met een duidelijke signing. Met slechts keuze uit 5 verschillende soorten die de gehele range afdekken wordt het voor de consument een stuk makkelijker kiezen.

info.nl@sbm-company.com
www.solabiol.com/nl

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie