Sfeervolle, overzichtelijke inkoopbeurs

Prickels4

Sfeervolle, overzichtelijke inkoopbeurs

Op 4 oktober vond de inkoopbeurs van Prickels plaats in Studio 5 in Aalsmeer. Na de traditionele en gezellige lunch van leden en leveranciers werd de beursvloer geopend en konden de (potentiële) leden kennismaken met nieuw assortiment en (nieuwe) leveranciers. Naast elkaar weer eens zien en spreken, was er volop ruimte voor een vooruitblik op voorjaar 2023.

Tevens was er een goede opkomst van de leveranciers. Zo was er veel aandacht voor buitengroen (Arie Bouman) en kamerplanten (Plant Collect), tuin-gerelateerde leveranciers waaronder Gardena, TalenTools, Outside Living Industries, Meuwissen Agro, DCM en Dansons (BBQ). Op het gebied van sfeer en deco hadden Kaemingk, Koopman, HBX, Dijk en Boltze fraaie presentaties, tevens gaven OVD opleidingen en De Haan Retail Support Groep acte de presence. De dag werd afgesloten met een borrel met leden en leveranciers in de bar van Studio Aalsmeer, Whimmy’s.

Leden en leveranciers benoemden de goed bezochte sfeervol aangeklede inkoopbeurs, met een overzichtelijke routing, als zeer geslaagd. Er is reeds gestart met een voorbereidende ronde met leden langs leveranciers Kerst 2023. Verder is er een flinke uitbreiding van de folderactiviteiten ­– met per lid op maat gemaakte folders voor najaar/Kerst.

Deel dit bericht

Meer berichten

Dit jaar geldt: hoe meer groen in de tuin, hoe beter. Zo creëer je een plek waar bijen en vlinders zich thuis voelen én de biodiversiteit bevordert. Intratuin biedt frisse inspiratie en deelt de trends van dit tuinseizoen. Ga voor een oase van rust met luxe uitstraling, een tropisch paradijs met kleurrijke prints óf laat […]

Ruim 8.000 professionals bezochten 14-16 februari glastuinbouwvakbeurs HortiContact in Evenementenhal Gorinchem, dat zijn zo’n 2.000 meer bezoekers dan vorig jaar toen de beurs eenmalig plaatsvond in mei.

Consumentengedrag en de wereld rondom ondernemers verandert continu en steeds sneller, waarbij de shift naar online deels een permanent karakter heeft. Het belang van digitalisering en toegevoegde waarde van merken en formules wordt steeds groter. Ook duurzaamheid wordt steeds belang­rijker voor de consument en biedt kansen voor de retailer maar is aan de andere kant […]

Ken jij het ultieme tuingeluk? Wil je (nog) beter leren snoeien of wil je tips & tricks om je vijver op een natuurlijke manier helder te houden? Of wil je leren hoe je een duurzame groene tuin ontwerpt? Of wil je vooral leren hoe je met minder werk, meer van je tuin kunt genieten?

Het is tijd om de tuin lenteklaar te maken. Van het bewerken van de grond tot het snoeien van de te hoog hangende takken in de boom tot de uitstekende vlinderstruik. ‘Van snoeien komt bloeien’ en daar wordt iedereen gelukkig van.

Hoe houd je ziekten en plagen die het op je planten hebben gemunt onder controle? Of, nog beter, hoe vermijd je ze? Hier heeft DCM iets op gevonden: de nieuwe DCM Garden Care meldingen per mail!

Laatste editie