Sfeervolle, overzichtelijke inkoopbeurs

Prickels4

Sfeervolle, overzichtelijke inkoopbeurs

Op 4 oktober vond de inkoopbeurs van Prickels plaats in Studio 5 in Aalsmeer. Na de traditionele en gezellige lunch van leden en leveranciers werd de beursvloer geopend en konden de (potentiële) leden kennismaken met nieuw assortiment en (nieuwe) leveranciers. Naast elkaar weer eens zien en spreken, was er volop ruimte voor een vooruitblik op voorjaar 2023.

Tevens was er een goede opkomst van de leveranciers. Zo was er veel aandacht voor buitengroen (Arie Bouman) en kamerplanten (Plant Collect), tuin-gerelateerde leveranciers waaronder Gardena, TalenTools, Outside Living Industries, Meuwissen Agro, DCM en Dansons (BBQ). Op het gebied van sfeer en deco hadden Kaemingk, Koopman, HBX, Dijk en Boltze fraaie presentaties, tevens gaven OVD opleidingen en De Haan Retail Support Groep acte de presence. De dag werd afgesloten met een borrel met leden en leveranciers in de bar van Studio Aalsmeer, Whimmy’s.

Leden en leveranciers benoemden de goed bezochte sfeervol aangeklede inkoopbeurs, met een overzichtelijke routing, als zeer geslaagd. Er is reeds gestart met een voorbereidende ronde met leden langs leveranciers Kerst 2023. Verder is er een flinke uitbreiding van de folderactiviteiten ­– met per lid op maat gemaakte folders voor najaar/Kerst.

Deel dit bericht

Meer berichten

Op 4 oktober vond de inkoopbeurs van Prickels plaats in Studio 5 in Aalsmeer. Na de traditionele en gezellige lunch van leden en leveranciers werd de beursvloer geopend en konden de (potentiële) leden kennismaken met nieuw assortiment en (nieuwe) leveranciers. Naast elkaar weer eens zien en spreken, was er volop ruimte voor een vooruitblik op […]

Zoals wellicht bekend, is er in week 36 brand geweest in een van de magazijnen van NDT International. Hierdoor is een deel van de voorraad in het Outdoor Lightweight segment onverkoopbaar verklaard. Inmiddels is alles weer in balans en heeft NDT een heel duidelijk overzicht welke artikelen in het Outdoor Lightweight segment verloren zijn gegaan. […]

Desch presenteert Colour Your Story #15 voorjaar/zomer 2023. Trendwatcher Hilde Francq signaleerde drie verschillende trends voor het voorjaar en de zomer van 2023: Satisfaction, Skilling en Wonderland. In de CYS #15 editie een presentatie van deze nieuwe trends en de bijbehorende inspirerende kleurenthema’s.

Volgens onderzoek in opdracht van werkgeverspartner Please overweegt ruim één op de drie werknemers een andere baan. Dit lijkt in contrast te staan met de tevredenheid van werknemers met hun bedrijf of instelling. Zo geeft 67% van de werknemers hun werkgever een rapportcijfer van 8 of hoger. Maar deze tevreden medewerkers zijn dus allesbehalve loyaal. […]

De oktober retail update van de Rabobank voorspelt verdere druk op de koopkracht vanwege de hoge inflatie en achterblijvende loonstijgingen. Daarnaast zullen verstoringen in de aanvoerketen, logistieke problemen en de hoge inflatie invloed blijven hebben op de kostprijs van producten. Vanaf 1 januari kan dit verder oplopen doordat het wettelijk minimumloon met 10,15% zal stijgen […]

Van 14 april – 9 oktober was Almere het podium voor de wereldtuinbouwtentoon-stelling Floriade Expo 2022. Ondanks tegenslagen als gevolg van covid, een expowaardige Floriade waarin 32 landen en 40 nationale deelnemers participeerden middels innovaties, inspiratie en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Het thema: Growing Green Cities.

‘Je hebt bloemen en je hebt bloemen van Decorum. Hetzelfde geldt voor planten. Allemaal het beste van het beste. Niks standaard, maar het neusje van de zalm. En dat van Hollandse bodem.  Te koop bij het tuincentrum en de bloemist in jouw omgeving.’  Dat is de boodschap van de nieuwe Decorum campagne.

Laatste editie