Koffieschenkerij en speeltuin

Huiting-selectiefoto-s-3-mb-14.960x0

Koffieschenkerij en speeltuin

Bij Tuincentrum Huiting in Vianen is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Vanaf begin juli is Koffie- en Theeschenkerij Huiting geopend! 

De nieuwe belevenis vormt, uitkijkend op het vele groen in, op en rond het tuincentrum, een leuke plek om fijn te vertoeven met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Voorlopig alleen nog geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ook aan de jongste generatie is gedacht. Speciaal voor de kinderen hebben de hoveniers van Huiting een nieuwe, natuurlijke speeltuin aangelegd. Met veel hout, groen en zand blijft er genoeg ruimte voor de eigen verbeelding. Heerlijk dwalen in een doolhofje of verstoppen in een tipi, welk kind wil dat nou niet? Voor beweeglijke kinderen die het graag hogerop zoeken is er een klimtoestel en een wipkip. Ook is er zand om te verplaatsen met de stoere graafmachine, kruiwagens en kiepauto’s. Of om zandtaartjes te bakken. Bij slechtweer biedt Huiting de kinderen een alternatief in de vorm van een binnenspeelplek met tekentafel, boekjes, puzzels en kapla.

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Bij Tuincentrum Huiting in Vianen is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Vanaf begin juli is Koffie- en Theeschenkerij Huiting geopend!  De nieuwe belevenis vormt, uitkijkend op het vele groen in, op en rond het tuincentrum, een leuke plek om fijn te vertoeven met een kop koffie of thee met iets lekkers erbij. Voorlopig […]

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie