Goede start

Prickels-2020 LV - Bedrijfsfotografie Hol (3)

Goede start

Voor serviceorganisatie Prickels was 2022 een zeer succesvol jaar. Aan het einde van het jaar hadden zich tien nieuwe leden aangemeld en werd er een overeenkomst gesloten met de VHG, de brancheorganisatie voor hoveniers.

Rebecca Antonisse-Spek en Fons van der Leen zijn heel trots op deze groei en samenwerking. ‘Begin 2022 hebben we met ons team nog eens goed gekeken hoe wij onze dienstverlening nog beter zouden kunnen aansluiten op vragen van ondernemers in de groenbranche.’

‘En blijkbaar sluit onze aanpak goed aan, we worden regelmatig be­naderd door ondernemers met de vraag of en hoe ze bij ons kunnen aansluiten.’

Het eerste nieuwe lid in 2023 is ook al een feit: Hol Plant en Kado, een prachtig familiebedrijf in Meteren. Gestart in 1991 als hoveniersbedrijf. Hieraan is inmiddels een tuincentrum annex woonwinkel toegevoegd. Een begrip in de Betuwe, waar klanten terecht kunnen voor een gevarieerd aanbod bloemen, planten, meubels en woonaccessoires.

En Prickels? Dat verwacht zeer binnenkort de volgende uitbreiding te kunnen melden.

 

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie