Geranium trekt de klant naar de winkel

Pelargonium for Europe  pfe geranium inspiratie fotografie tuinleven garden life

Geranium trekt de klant naar de winkel

De geranium staat al jaren aan de top van de lijst van meest populaire perk- en balkonplanten. Een essentiële reden voor de populariteit van de geraniums is hun gemak en uitbundige bloei.

Als de zon begint te schijnen, zijn Geraniums heel verleidelijk voor de klant. Een echte aandachtstrekker waardoor klanten de winkel willen bezoeken. Profiteer van deze extra verleiding!

Speciaal voor tuincentra heeft ‘Pelargonium for Europe’ tools en materialen ontwikkeld die kosteloos en eenvoudig zijn in te zetten Zoals inspirerende sfeerfoto’s met korte, prikkelende teksten beschikbaar maar ook leuke online video’s om consumenten te verleiden om met geraniums aan de slag te gaan.

 

Scan de QR-code en scroll door meer dan 200 kleurrijke foto’s van Geranium

Maak kennis met het promotiecollecief Pelargonium

Kwekers en veredelaars van Pelargonium werken samen aan promotie in Europa. Zij zorgen voor media-aandacht voor geranium bij consumenten, tuincentra en bloemisten en zij faciliteren een uitgebreide database met inspiratiefotografie en -teksten. Bovendien zorgen zij voor zinnenprikkelende instore-communicatie.

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie