Een derde meer bezoekers aan HortiContact

HortiContact-Seijbel Photography-3

Een derde meer bezoekers aan HortiContact

Ruim 8.000 professionals bezochten 14-16 februari glastuinbouwvakbeurs HortiContact in Evenementenhal Gorinchem, dat zijn zo’n 2.000 meer bezoekers dan vorig jaar toen de beurs eenmalig plaatsvond in mei.

‘Het waren drie geslaagde beursdagen waarbij zich 300 exposanten presenteerden. Er was veel aandacht voor innovaties met als hoogtepunt de uitreiking van de Innovatie Award. Negen genomineerde innovaties kregen een speciale plek in de Tunnel van de Toekomst’, zegt Lucas van ‘t Hof namens beursorganisatie Easyfairs.

Naast een goedgevulde beursvloer konden bezoekers elke dag kennissessies bijwonen op De Lounge. Op de tweede beursdag was de Werken en Leren Tour. Hbo Inholland bezocht HortiContact met ruim 70 studenten om te praten over de glastuinbouwsector.

Deel dit bericht

Meer berichten

Dit jaar geldt: hoe meer groen in de tuin, hoe beter. Zo creëer je een plek waar bijen en vlinders zich thuis voelen én de biodiversiteit bevordert. Intratuin biedt frisse inspiratie en deelt de trends van dit tuinseizoen. Ga voor een oase van rust met luxe uitstraling, een tropisch paradijs met kleurrijke prints óf laat […]

Ruim 8.000 professionals bezochten 14-16 februari glastuinbouwvakbeurs HortiContact in Evenementenhal Gorinchem, dat zijn zo’n 2.000 meer bezoekers dan vorig jaar toen de beurs eenmalig plaatsvond in mei. ‘Het waren drie geslaagde beursdagen waarbij zich 300 exposanten presenteerden. Er was veel aandacht voor innovaties met als hoogtepunt de uitreiking van de Innovatie Award. Negen genomineerde innovaties […]

Consumentengedrag en de wereld rondom ondernemers verandert continu en steeds sneller, waarbij de shift naar online deels een permanent karakter heeft. Het belang van digitalisering en toegevoegde waarde van merken en formules wordt steeds groter. Ook duurzaamheid wordt steeds belang­rijker voor de consument en biedt kansen voor de retailer maar is aan de andere kant […]

Ken jij het ultieme tuingeluk? Wil je (nog) beter leren snoeien of wil je tips & tricks om je vijver op een natuurlijke manier helder te houden? Of wil je leren hoe je een duurzame groene tuin ontwerpt? Of wil je vooral leren hoe je met minder werk, meer van je tuin kunt genieten?

Het is tijd om de tuin lenteklaar te maken. Van het bewerken van de grond tot het snoeien van de te hoog hangende takken in de boom tot de uitstekende vlinderstruik. ‘Van snoeien komt bloeien’ en daar wordt iedereen gelukkig van.

Hoe houd je ziekten en plagen die het op je planten hebben gemunt onder controle? Of, nog beter, hoe vermijd je ze? Hier heeft DCM iets op gevonden: de nieuwe DCM Garden Care meldingen per mail!

Laatste editie