Decorum lanceert nieuwe campagne op Trade Fair Aalsmeer

Decorum - campagne Trade Fair

Decorum lanceert nieuwe campagne op Trade Fair Aalsmeer

‘Je hebt bloemen en je hebt bloemen van Decorum. Hetzelfde geldt voor planten. Allemaal het beste van het beste. Niks standaard, maar het neusje van de zalm. En dat van Hollandse bodem.  Te koop bij het tuincentrum en de bloemist in jouw omgeving.’  Dat is de boodschap van de nieuwe Decorum campagne.

Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is de grootste beurs van Nederland en hier ontvangt Decorum jaarlijks al haar klanten en ambassadeurs. Vorig jaar is op deze beurs de nieuwe huisstijl geïntroduceerd en andere jaren waren altijd nieuwe producten, verpakkingen en kwekers te vinden in de stands.

Ook dit jaar verrast Decorum weer, maar dan anders. Met une grande campagne die geïnspireerd is door Nederlands bekendste designers. Met als doel Nederland te inspireren. Decorum doet dat niet alleen en ook niet met een eigen winkel, maar samen met jou, de vakhandel.

Met de campagne biedt het merk ondersteuning om Decorum producten aantrekkelijker te maken. Hierbij hoort ook een tuincentrum oplossing en POS materiaal voor bloemisten.

Ben jij benieuwd? Decorum is te vinden in de stands 9.10 en 26.1. Hier ontdek jij wat deze campagne voor jou kan betekenen en natuurlijk word je meegenomen in de wereld van Decorum.

Decorum is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met honderden innovaties per jaar is het assortiment van Decorum altijd wisselend en altijd verrassend. 

T: +31 174 615 372
info@decorumcompany.com
www.decorumplantsflowers.com

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie