Brazil

IMG_7927

Brazil

Onder het merk Mimesis leveren The Orchid Growers jaarrond vele duurzaam geteelde variëteiten en bijzondere concepten met Phalaenopsis. Door het gemak van een totaalassortiment, waardoor je Phalaenopsis in al haar verschijningen onder één dak kunt vinden, vormen The Orchid Growers een one-stop-shop voor high-end Phalaenopsis.


Ter Laak Orchids en Orchios zijn de sinds begin 2022 samenwerkende kwekerijen achter The Orchid Growers. De twee familie-
bedrijven in Phalaenopsis produceren gezamenlijk jaarlijks 11 miljoen orchideeën in diverse potmaten.

En ze gaan nog een stapje verder. Vanwege een onlangs gestarte samenwerking met kledingmerk A fish named Fred is een kleurrijke orchideeën print ontwikkeld voor zowel de zomercollectie van A fish named Fred alsook voor een potcover van de Mimesis orchideeën van The Orchid Growers. Met deze mooie designs hebben The Orchid Growers begin maart een eerste winkel­presentatie neergezet bij de tuincentra van bijSTOX in Roermond en Heerlen.

A fish named Fred is een kleurrijk herenkledingmerk waarvan de zomercollectie 2023 in het teken staat van het thema Brazil. Naast zomercarnaval en de jungle horen daar natuurlijk orchideeën bij. Naast twee poloshirts met orchideeënprint, zijn ook de orchideeën van Mimesis letterlijk in een bijpassend nieuw jasje gestoken. bijSTOX is exclusief verkooppunt van deze bijzondere, op orchideeën gestoelde producten.

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie