Bezoekerservaring centraal bij Maison&Objet

M&O_Janv23_Ambiance_0694_©AETHION

Bezoekerservaring centraal bij Maison&Objet

Ondanks transportstakingen en een onzeker economisch klimaat, werd de wintereditie van Maison
&Objet Paris afgesloten in een zeer positieve en vriendelijke sfeer.

De M&O wintereditie in Parijs werd bezocht door ruim 67.000 vak­bezoekers, waarvan bijna 45% internationaal. Meer dan 2.300 merken, zowel opkomende, debuterende als gevestigde namen, in veelal prachtig ontworpen stands lanceerden hun nieuwe, innovatieve collecties.

De bezoekerservaring stond centraal. Ook de teams van Maison&Objet wilden meer dan ooit er voor zorgen dat een bezoek aan de beurs meer was dan alleen een ‘winkelervaring’.

Van Raphael Navot, Designer van het Jaar, was het ontwerp van de Apothem Lounge dat inspireerde tot rust en meditatie. Bezoekers konden pauzeren en nieuwe energie opdoen in een verfijnde omgeving waarvan elk detail, van de muziek tot de kleuren en tex­turen, zorgvuldig was ontworpen.

Het centrale thema Take Care! kwam op vele manieren tot uiting inclusief diverse highlights op het gebied van duurzaam design. Zo bouwde designer Laurence Carr voor de gezamenlijke Deense inzending een showcase van elf ‘huizen’ rond het thema Circularity in Action.

Maar liefst 500 bedrijven exposeerden voor het eerst, tot groot genoegen van kopers die voort­durend op zoek zijn naar nieuwe en vernieuwende leveranciers. De jongste ontwerpers van accessoires waren te vinden onder de noemer Spotlight. De focus op de volgende generatie werd tevens belichaamd door zeven Spaanse Rising Talents en door een kleurrijke Britse presentatie in de vorm van de British Capsule.

De volgende editie van M&O Paris is 7-11 september.

Deel dit bericht

Meer berichten

Dit jaar geldt: hoe meer groen in de tuin, hoe beter. Zo creëer je een plek waar bijen en vlinders zich thuis voelen én de biodiversiteit bevordert. Intratuin biedt frisse inspiratie en deelt de trends van dit tuinseizoen. Ga voor een oase van rust met luxe uitstraling, een tropisch paradijs met kleurrijke prints óf laat […]

Ruim 8.000 professionals bezochten 14-16 februari glastuinbouwvakbeurs HortiContact in Evenementenhal Gorinchem, dat zijn zo’n 2.000 meer bezoekers dan vorig jaar toen de beurs eenmalig plaatsvond in mei.

Consumentengedrag en de wereld rondom ondernemers verandert continu en steeds sneller, waarbij de shift naar online deels een permanent karakter heeft. Het belang van digitalisering en toegevoegde waarde van merken en formules wordt steeds groter. Ook duurzaamheid wordt steeds belang­rijker voor de consument en biedt kansen voor de retailer maar is aan de andere kant […]

Ken jij het ultieme tuingeluk? Wil je (nog) beter leren snoeien of wil je tips & tricks om je vijver op een natuurlijke manier helder te houden? Of wil je leren hoe je een duurzame groene tuin ontwerpt? Of wil je vooral leren hoe je met minder werk, meer van je tuin kunt genieten?

Ondanks transportstakingen en een onzeker economisch klimaat, werd de wintereditie van Maison&Objet Paris afgesloten in een zeer positieve en vriendelijke sfeer. De M&O wintereditie in Parijs werd bezocht door ruim 67.000 vak­bezoekers, waarvan bijna 45% internationaal. Meer dan 2.300 merken, zowel opkomende, debuterende als gevestigde namen, in veelal prachtig ontworpen stands lanceerden hun nieuwe, innovatieve […]

Het is tijd om de tuin lenteklaar te maken. Van het bewerken van de grond tot het snoeien van de te hoog hangende takken in de boom tot de uitstekende vlinderstruik. ‘Van snoeien komt bloeien’ en daar wordt iedereen gelukkig van.

Hoe houd je ziekten en plagen die het op je planten hebben gemunt onder controle? Of, nog beter, hoe vermijd je ze? Hier heeft DCM iets op gevonden: de nieuwe DCM Garden Care meldingen per mail!

Laatste editie