Uniek kippenconcept: Kip is hip!

Beeztees_sfeer

Uniek kippenconcept: Kip is hip!

Er komen meer en meer hobbykippen bij. Niet alleen in Nederland, want wereldwijd is de kip een populair ­– maar onderschat – huisdier! ‘Tijdens onze zoektocht naar kippenproducten, kwamen we er al snel achter dat er maar weinig leuke en tegelijkertijd functionele producten zijn voor de kip’, aldus Renate Berkelmans, Product Manager bij Beeztees. Gezien de grote potentiële marktomvang en het huidige smalle aanbod, introduceert Beeztees een geweldig kippenconcept, gemaakt van 100% gerecycled materiaal!

Beeztees slaat met deze introductie een nieuwe weg in. De kip is een enorm populair huisdier en verdient het dan ook om verwend te worden met accessoires voor in het kippenhok, om het leuker te maken om rond te scharrelen.

Alle producten zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Dit sluit aan op de ambitie van Beeztees om duurzamer te ondernemen. Beeztees doet dat door komende jaren steeds meer duurzame producten toe te voegen aan het assortiment.

‘Duurzame product-ontwikkeling is waar we als bedrijf de grootste impact kunnen maken en wat daarnaast ook heel erg bij ons
bedrijfsmodel past’.

100% GERECYCLED
Wat dit kippenconcept zo uniek maakt is, dat de producten allemaal zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van drink- pakken. De papiervezels, ook afkomstig van deze drinkpakken, worden hergebruikt bij de fabricage van onder andere dozen en toiletpapier.

Op deze ECO-vriendelijke wijze worden gebruikte drinkpakken gered van de verbrandingsoven en hergebruikt voor het maken van nieuwe producten. De touwen van de schommel en snackroller, zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen.

De verpakkingen van de producten zijn gemaakt van FSC karton en de producten zelf kunnen worden gerecycled.

EIGEN DESIGN
Alle producten binnen het kippenconcept zijn door Beeztees zelf ontworpen en daardoor 100% uniek. Bovendien zijn alle modellen geregistreerd. Alle producten worden in Nederland geproduceerd.

De producten kunnen in alle seizoenen, van de winter tot aan de zomer, worden gebruikt en zijn te reinigen in de vaatwasser op de ECO stand.

‘Maar bovenal, zijn het geweldige producten, die bovenmatig onder de aandacht stonden op de Interzoo’, aldus Renate Berkelmans. De producten gaan verveling tegen in het hok of de ren en de kip kan er spelenderwijs mee worden beloond en gevoerd.

EAT, SNACK & PLAY
Het concept kan worden onderverdeeld in drie groepen: EAT, SNACK & PLAY. Met de twee producten binnen de categorie EAT, zoals de voerbak, kan de kip op een leuke en functionele manier worden gevoerd. Met de producten binnen de SNACK categorie, kan de kip van snacks worden voorzien, bijvoorbeeld middels de speel- en snacktoren. Tot slot kunnen met de PLAY producten, kippen spelenderwijs worden beloond met lekkers. Hiervoor is de snackbal zeer geschikt.

EGG-CITED GEWORDEN?
Getting egg-cited, één van de dingen die we overdragen met dit concept. Niet alleen voor de kip zijn deze producten leuk, maar ook voor de baasjes is het leuk om de kip ermee bezig te zien!

Het kippenconcept is in het schap mooi te presenteren door de toevoeging van promotionele materialen, zoals een mediaplayer met te gekke kippenvideo’s. Daarnaast worden ook influencers ingezet om de producten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Jaarrond te presenteren in de winkel!

Scan de QR code
voor meer product-
informatie.

Het kippenconcept is in het schap mooi te presenteren door de toevoeging van promotionele materialen, zoals een mediaplayer met te gekke kippenvideo’s. Daarnaast worden ook influencers ingezet om de producten onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Jaarrond te presenteren in de winkel!

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie