Decorum: Verser dan vers, top kwaliteit en nog nooit zo gemakkelijk

DSC00416_Berlin

Decorum: Verser dan vers, top kwaliteit en nog nooit zo gemakkelijk

Kant en klare boeketten, met Decorum bloemen, voor in tuincentra.

Hoe verkoop je gemakkelijk verse bloemen van de hoogste kwaliteit in jouw tuincentrum? Om wat voor reden dan ook zijn er tuincentra die ongewild geen bloemenhoek runnen. Decorum heeft daarom speciaal voor de vakspecialist vier verschillende boeketten ontworpen. Deze boeketten zijn exclusief gemaakt met Decorum bloemen, waardoor jij verzekerd bent van
topkwaliteit.

Samen zorgen we hierdoor voor minder waste en ontzorgen we de vakspecialist. De bloemen worden vers bij de kweker afgeroepen op basis van de bestellingen op desbetreffende dag. De boeketten worden door FlowerLab gecreëerd, waar ze hand gebonden worden door ervaren bloembindsters.

De boeketten zullen met de seizoenen mee veranderen en variëren in aanbod. De actuele lijnen en afleverspecificaties vind je bij jouw vaste leverancier.

Voordelen op een rijtje:
• Ontzorging
• Boeketten met de hand verpakt en gebonden
• Verzekerd van topkwaliteit bloemen
• Dagelijks vers besteld bij de kweker
• No waste
• Aangepast aan het seizoen

Naast Decorum boeketten helpen wij onze partners ook graag op andere vlakken. Van het delen van onze haarscherpe beelden, het opmaken van informatieve productkaarten, designen van een pakkende posters, leveren van winkelpresentaties tot het meedenken van een social media campagne. Neem hiervoor contact op met Decorum.
Decorum is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met honderden innovaties per jaar is het assortiment van Decorum altijd wisselend en altijd verrassend.

T: +31 174 615 372
info@decorumcompany.com
www.decorumplantsflowers.com

Deel dit bericht

Meer berichten

Online bloemenverzender Topbloemen.nl stopt het netwerk van lokale bloemisten voor de distributie van online bestelde boeketten. De vaste samenwerking met 83 lokale bloemisten in Nederland wordt ontbonden, officieel per 1 juli 2025. Een brief met die mededeling is volgens de NOS bij de aangesloten bloemisten bezorgd.

De deelnemende bedrijven pakten flink uit met gastvrije ontvangsten en mooie productpresentaties van onder andere intrigerende nieuwigheden op het gebied van pot- en perkplanten, volle parkeerplaatsen en dientengevolge stijgende bezoekerscijfers: het vier dagen durende event FlowerTrials 2024, 11-14 juni, was wederom succesvol.

Maar liefst 86% van de Nederlanders heeft op dit moment een huisdier of heeft er in het verleden een gehad blijkt uit het jaarlijkse huisdierenonderzoek van NVG en Dibevo. Van katten tot aan vijvervissen is gezelligheid de belangrijkste motivatie om een huisdier te nemen, gevolgd door ‘onvoorwaardelijke vriendschap’. Ook vormen huisdieren een integraal onderdeel van het gezinsleven – waardoor ze zelfs de vakantieplannen beïnvloeden.  Het huisdierbezit in Nederland is het afgelopen jaar ongeveer gelijk gebleven: in bijna de helft van alle huishoudens lopen, vliegen of zwemmen één of meer dieren. Ook ‘interessante of mooie dieren’ en ‘fijn om voor een dier te zorgen’ worden aangevoerd als redenen om een huisdier te nemen. Bij honden staat ‘meer bewegen en actief bezigzijn’ hoog genoteerd (55%). 

Floramedia bestaat 100 jaar. Dit feestelijke feit werd nog eens kracht bijgezet door de verlening van het predicaat ‘Koninklijk’ door Koning Willem-Alexander. Zonder meer een erkenning van Floramedia’s uitzonderlijke bijdrage aan de sector gedurende een eeuw. De officiële uitreiking vond plaats op 5 juni door burgemeester Jan Hamming.

Vanaf 1 maart 2024 is Intratuin Etten-Leur up & running. Eigenaar Freek Schalk van voorheen Life & Garden Etten-Leur, is enthousiast: ‘Het voelt alsof we een stoptrein zijn geweest die ineens bij een intercity moet aanhaken.’

GRS Retail en inkooporganisatie Prickels slaan de handen ineen om tuincentra in Nederland en België nog beter te bedienen. De gedeelde visie om tuincentra-eigenaren in hun vrije ondernemerschap te ondersteunen, gecombineerd met het streven om maximale waarde te bieden tegen minimale kosten, maakt de samenwerking een logische stap. Op 1 juli 2024 zal GRS Retail […]

Laatste editie