Decorum: Verser dan vers, top kwaliteit en nog nooit zo gemakkelijk

DSC00416_Berlin

Decorum: Verser dan vers, top kwaliteit en nog nooit zo gemakkelijk

Kant en klare boeketten, met Decorum bloemen, voor in tuincentra.

Hoe verkoop je gemakkelijk verse bloemen van de hoogste kwaliteit in jouw tuincentrum? Om wat voor reden dan ook zijn er tuincentra die ongewild geen bloemenhoek runnen. Decorum heeft daarom speciaal voor de vakspecialist vier verschillende boeketten ontworpen. Deze boeketten zijn exclusief gemaakt met Decorum bloemen, waardoor jij verzekerd bent van
topkwaliteit.

Samen zorgen we hierdoor voor minder waste en ontzorgen we de vakspecialist. De bloemen worden vers bij de kweker afgeroepen op basis van de bestellingen op desbetreffende dag. De boeketten worden door FlowerLab gecreëerd, waar ze hand gebonden worden door ervaren bloembindsters.

De boeketten zullen met de seizoenen mee veranderen en variëren in aanbod. De actuele lijnen en afleverspecificaties vind je bij jouw vaste leverancier.

Voordelen op een rijtje:
• Ontzorging
• Boeketten met de hand verpakt en gebonden
• Verzekerd van topkwaliteit bloemen
• Dagelijks vers besteld bij de kweker
• No waste
• Aangepast aan het seizoen

Naast Decorum boeketten helpen wij onze partners ook graag op andere vlakken. Van het delen van onze haarscherpe beelden, het opmaken van informatieve productkaarten, designen van een pakkende posters, leveren van winkelpresentaties tot het meedenken van een social media campagne. Neem hiervoor contact op met Decorum.
Decorum is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers. Deze kwekers werken samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met honderden innovaties per jaar is het assortiment van Decorum altijd wisselend en altijd verrassend.

T: +31 174 615 372
info@decorumcompany.com
www.decorumplantsflowers.com

Deel dit bericht

Meer berichten

30 september van 9 tot 15 uur bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Kerstbomenbeurs. Diverse standhouders en noviteiten staan voor u klaar om er weer een succesvol kerstbomenseizoen van te maken. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd en we maken er zoals elk jaar weer een gezellige dag van. 

Tegenwoordig tuinieren we met z’n allen in het voorjaar als de zon schijnt. Fijn voor ons, maar niet voor de plant. Tot zo’n dertig jaar geleden was het najaar juist hét plantseizoen.

Een nieuwe duurzame mijlpaal voor Capi Europe dat zich sinds mei 2023 B Corp mag noemen. B Corp, Business as a force for good, is een keurmerk voor sociale bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan een betere wereld. Om het B Corp certificaat te krijgen moet je als bedrijf voldoen aan hoge […]

Na de succesvolle oprichting van Euro Plant Tray GmbH in juni 2023 is Dirk Bansemer benoemd tot algemeen directeur. Alle operationele zaken van de coöperatie worden vanaf nu binnen EPT gecoördineerd. Denk aan de financiering van de trays en de contractuele overeenkomsten met producenten en toekomstige gebruikers van de trays. Rupert Fey is benoemd tot […]

Na een moeizame start dit jaar laat de nieuwste Garden Retail Market Update van Garden Connect zien dat de bezoekersaantallen op websites tijdens Q2-23 verbeteren. De vraag naar kamerplanten daalde met 4 procent, naar tuinmeubelen werd 8 procent meer gezocht en het aantal zoekopdrachten rondom tuincentra lag 5 procent hoger dan in 2022.

Een aantal jaar geleden introduceerde OK Plant compleet ingerichte tuincentrumtafels met onderscheidende producten van het lifestylemerk Kolibri; orchideeën, groene planten gecombineerd met woonaccessoires en sierpotten. Uit recent onderzoek blijkt dat het Kolibri-assortiment een positieve invloed heeft op de winkelomzet. Inmiddels staan er 55 tuincentrumtafels bij hoogwaardige tuincentra en retailers in Europa.

Plukboeketten zijn verrassend populair in Europa. Ze stralen positiviteit, vrolijkheid en optimisme uit, en dat is precies wat de consument nodig heeft.

Laatste editie